Ik ben leraar

Lees verder

Groeien in je vak en Persoonlijk leiderschap

Wil jij groeien in je vak en een nog betere leraar worden? LeraarinNijmegen biedt je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en je loopbaan een impuls te geven. Dat doen we via bestaande vormen van persoonlijke begeleiding, intervisie en gerichte coaching en door je in contact te brengen met professionals in het werkveld via het Netwerk Onderwijsprofessionals regio Arnhem en Nijmegen. We willen meer aandacht geven aan het vergroten van inzicht in de eigen drijfveren, de loopbaan die daarbij past en hoe je die kunt realiseren. Binnen maar ook buiten de sector, want voor een hybride docent zijn naast de algemene loopbaancompetenties nog aanvullende competenties van belang.

Leren van elkaar

Een dynamisch vak in een mooie omgeving

Nijmegen is een echte onderwijsstad met een breed scala aan onderwijsvoorzieningen. Kennis en innovatie zijn belangrijke pijlers voor de stad Nijmegen. Kenmerkend voor het Nijmeegse onderwijs is de intensieve samenwerking tussen overheid, kennisinstellingen en maatschappelijke partners. De stad doet dit met het onderwijsveld, inwoners, studenten, leerlingen, instellingen, vrijwilligers en het bedrijfsleven. Nijmegen wil blijven werken aan goed onderwijs met ruimte voor alle talenten, gelijke kansen voor een ieder. Het onderwijs in de regio is daarin een beslissende factor!

Check de vacatures voor een baan binnen het onderwijs die bij jouw ervaring en idealen aansluit.

Vacatures VOVacatures MBO

Nieuwsgierig of er een leraar in jou schuilt?

Een groep kids voor je neus, af en toe gewoon even lachen met leerlingen en soms een vergadering aan het einde van de middag. En een vakgebied in beweging, met veel kansen om jezelf te ontwikkelen, in een team samen te werken en waar je naast iemand die kennis overdraagt ook een steun en toeverlaat, een inspirator en een rots in de branding bent. Zin in? Inschrijven voor Uurtje voor de klas kan tot 1 maart.

Schrijf je nu in