Skip to main content

Citadel College

Het Citadel College is een warme plek waar mensen nieuwsgierig zijn naar elkaar. Waar mensen betrokken zijn bij elkaar. Een plek waar je mag zijn wie je bent. Een plek om te groeien en te schitteren. Want hoe oud je ook bent, leren verleer je nooit. 

Uniek aanbod

Ons aanbod aan onderwijs is gebaseerd op diversiteit. We hebben alle opleidingen in huis: van vmbo basis tot en met vwo+. Van regulier tot gepersonaliseerd leren. Wij bieden deze gepersonaliseerde route aan voor alle niveaus. En daar zijn we trots op!

Door diversiteit te erkennen kunnen we oog hebben voor het individu. Onze docenten geven zoveel mogelijk onderwijs op maat. Zij delen hun lessen in naar verschillende niveaus, waarbij leerlingen kunnen kiezen uit een basis-, hulp- en plusprogramma. Ook maken docenten regelmatig gebruik van verschillende, nieuwe werkvormen. Die werkvormen helpen leerlingen te ontdekken welke manier van leren het beste voor hen werkt. Oog voor het individu wordt ook gestimuleerd in speciale projecten, zoals het talentuur of het sterproject. Hierin gaan leerlingen aan de slag met thema’s die hen interesseren of waarin ze willen groeien.

Join the team

We zullen goed voor je zorgen. 

Dit bieden we jou:

?een energiek, betrokken en vernieuwend team

?aandacht om te leren, te groeien en te werken aan jouw carrière

?hele gezellige vrijdagmiddagborrels

?‍♀️ een plekje in het Citadel on Tour fietsteam (voor de sportievelingen)

❤️1440 kanjers van leerlingen

Kom zelf ervaren hoe dit voelt. We ontmoeten je graag!

Bekijk de website van het Citadel College
Scholenoverzicht

Werken en wonen in Nijmegen

Dan is leraar worden misschien wel iets voor jou! Daar kom je pas echt achter met Meet the Teacher en Kijkje in de klas. Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over Nijmegen als stad, omdat je misschien wilt verhuizen? Kijk dan hier! Into Nijmegen geeft je een goed beeld van onze stad en alles wat je hier kunt doen, zien en beleven. We zijn de oudste stad van Nederland, maar hebben de modernste vormen van onderwijs.

Neem contact op