Contact

Voor algemene informatie over lesgeven is er een landelijk loket van de Vereniging Hogescholen en de VSNU beschikbaar. Dit onafhankelijke platform is er voor iedereen die in het onderwijs wil werken. Het onderwijsloket beantwoord al jouw vragen en zorgt voor een persoonlijk advies passend bij jouw situatie.

Voor alle overige vragen m.b.t. de regio Nijmegen zoals vacatures, evenementen en andere activiteiten mail je info@leraarinnijmegen.nl

Contactgegevens

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een berichtje!

Leraar in Nijmegen

info@leraarinnijmegen.nl

Nieuwsgierig of er een leraar in jou schuilt?

Een groep kids voor je neus, af en toe gewoon even lachen met leerlingen en soms een vergadering aan het einde van de middag. En een vakgebied in beweging, met veel kansen om jezelf te ontwikkelen, in een team samen te werken en waar je naast iemand die kennis overdraagt ook een steun en toeverlaat, een inspirator en een rots in de branding bent.

Een studie kiezen of veranderen van baan is al niet makkelijk, zeker in Coronatijd lijkt de uitdaging nóg groter. Je hebt vast al websites afgespeurd, brochures aangevraagd en online Open Dagen bezocht. Toch zijn er activiteiten die je nu wél kunt doen om een lerarenopleiding en het vak van leraar beter te leren kennen!

Zin in? Meld je aan voor Meet the teacher en of Kijkje in de klas

Kom in contact