Skip to main content

           Jorismavo

De Jorismavo is een kleinschalige school waar leerlingen in een rustige, positieve en veilige omgeving hun vmbo-t diploma halen. Het is ons doel onze leerlingen optimaal voor te bereiden op hun volgende stap in de maatschappij: we stimuleren hun zelfstandigheid en besteden uitgebreid aandacht aan burgerschap.

De docenten worden in hun werk ondersteund en begeleid door aan de school verbonden deskundigen (orthopedagogen, remedial teachers en een schoolmaatschappelijk werkende). Vanwege die kleinschaligheid zijn we goed in staat om een veilig pedagogisch klimaat te handhaven en de leerlingen voldoende mogelijkheden te bieden om zich te ontwikkelen en het diploma te behalen.

Bekijk de website van Jorismavo
Scholenoverzicht

Werken en wonen in Nijmegen

Dan is leraar worden misschien wel iets voor jou! Daar kom je pas echt achter met Meet the Teacher en Kijkje in de klas. Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over Nijmegen als stad, omdat je misschien wilt verhuizen? Kijk dan hier! Into Nijmegen geeft je een goed beeld van onze stad en alles wat je hier kunt doen, zien en beleven. We zijn de oudste stad van Nederland, maar hebben de modernste vormen van onderwijs.

Neem contact op