Skip to main content

Kandinsky Molenhoek

De school biedt het profiel Dienstverlening & Producten aan, maar verliest daarbij de ervaring en kennis op het gebied van het oude profiel Sport, Dienstverlening en Veiligheid niet uit het oog. Met name het actieve en praktijkgerichte karakter van deze school maakt de school bijzonder.

Het samenhangende pakket van profiel- en keuzedelen is hierop ingericht en maakt dat we een uitdagend en herkenbaar schoolconcept kunnen bieden. Leren in de praktijk staat bij ons hoog in het vaandel: leerlingen organiseren de Molenhoekse Avondvierdaagse, lopen stage en helpen mee met de Zevenheuvelenloop.

Bekijk de website van Kandinsky Molenhoek
Scholenoverzicht

Werken en wonen in Nijmegen

Dan is leraar worden misschien wel iets voor jou! Daar kom je pas echt achter met Meet the Teacher en Kijkje in de klas. Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over Nijmegen als stad, omdat je misschien wilt verhuizen? Kijk dan hier! Into Nijmegen geeft je een goed beeld van onze stad en alles wat je hier kunt doen, zien en beleven. We zijn de oudste stad van Nederland, maar hebben de modernste vormen van onderwijs.

Neem contact op