Skip to main content

Maaswaal College

Het Maaswaal College is een middelbare school met een UNESCO-profiel die eigentijds onderwijs verzorgt van vmbo tot en met het gymnasium. Met twee locaties in Wijchen in een moderne, groene en inspirerende omgeving geven 280 medewerkers aan ruim 2100 leerlingen les.

Het Maaswaal College is sinds 2021 onderdeel van @voCampus: 14 regionale scholen onder hetzelfde bestuur.

Het Maaswaal College begeleidt de leerlingen op hun weg naar het hoogst haalbare diploma en bereiden de leerlingen voor op hun rol in een dynamische samenleving. Wij zijn verankerd in de omgeving en in verbinding met de wereld. Naast goed contact met de leerling en ouders/verzorgers werken wij nauw samen met gemeente en regionale bedrijven wat bijdraagt aan een prettige leer- en leefomgeving.

Wij staan voor een inspirerende en veilige leer-en leefgemeenschap waarin de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen en medewerkers centraal staat. Het Maaswaal College stimuleert ambitie, innovatie en persoonlijke groei, zowel bij leerlingen als bij de medewerkers.

Bekijk de website van het Maaswaal College
Scholenoverzicht

Werken en wonen in Nijmegen

Dan is leraar worden misschien wel iets voor jou! Daar kom je pas echt achter met Meet the Teacher en Kijkje in de klas. Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over Nijmegen als stad, omdat je misschien wilt verhuizen? Kijk dan hier! Into Nijmegen geeft je een goed beeld van onze stad en alles wat je hier kunt doen, zien en beleven. We zijn de oudste stad van Nederland, maar hebben de modernste vormen van onderwijs.

Neem contact op