Skip to main content

Mondial College

Ooit is het Mondial College begonnen als kleine buurtschool in Nijmegen. Nu verzorgen we kwalitatief onderwijs aan bijna 1600 leerlingen in Nijmegen-West en omgeving. Dit doen we vanuit twee locaties. Op de goed geoutilleerde locatie Meeuwse Acker volgen leerlingen vmbo-onderwijs (basis-kader-gemengde leerweg).

Op locatie Leuvensbroek kunnen leerlingen terecht voor de mavo, havo en het vwo. Elke dag werken we op het Mondial College, samen met 200 collega’s, aan de talentontwikkeling van onze leerlingen. Op beide locaties zoeken we continu naar de verbinding met de omgeving. Contextrijk leren noemen we dat. Dit uit zich onder andere in een ruim aanbod beroepsprofielen in het vmbo, ons Technasium voor havo en vwo en het unieke Business College voor mavo, havo én vwo. Mede door hier de nadruk op te leggen weet het Mondial College al meerdere jaren het predicaat ‘Excellente School’ binnen te slepen.

Onze cultuur is ons succes. Op beide locaties staan we voor een persoonlijke benadering. We zijn altijd op zoek naar de mens achter het gezicht, maar ook het talent achter de mens.


Wat wij jou te bieden hebben…

❤️ Ontzettend leuke collega’s en waardering voor jouw inzet

⛱️ Met de voetjes omhoog tijdens alle schoolvakanties

? Een leven lang leren middels workshops en cursussen naar keuze

? Een waardig salaris

Bekijk de website van het Mondial College
Scholenoverzicht

Werken en wonen in Nijmegen

Dan is leraar worden misschien wel iets voor jou! Daar kom je pas echt achter met Meet the Teacher en Kijkje in de klas. Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over Nijmegen als stad, omdat je misschien wilt verhuizen? Kijk dan hier! Into Nijmegen geeft je een goed beeld van onze stad en alles wat je hier kunt doen, zien en beleven. We zijn de oudste stad van Nederland, maar hebben de modernste vormen van onderwijs.

Neem contact op