Skip to main content

Pax Christi College

Welkom op het Pax Christi College!
Wij zijn dé scholengemeenschap in en voor het land van Maas en Waal. Ons onderwijsaanbod is breed: vmbo, havo, vwo. We werken vanuit drie verschillende locaties: twee in Druten (Pax vmbo en Pax havo vwo) en één in Beneden Leeuwen (Pax Junior, waar leerlingen de eerste jaren van vmbo, havo en vmbo volgen in zogenaamde koersklassen).

Met zo’n 200 collega’s zijn we er voor circa 1700 leerlingen.

Onze school is een echte regioschool midden in het Land van Maas en Waal. Als regioschool maken we voor ons onderwijsaanbod verbinding met het bedrijfsleven en verwachten we ook van onze medewerkers dat zij verbinding zoeken met de regio.

Onze focus ligt op het verder ontwikkelen van ondernemend leren, wat betekent dat leerlingen en collega’s een actieve houding hebben en verder kijken dan hun neus lang is, en dat ze altijd iets te kiezen hebben. Dit heeft raakvlakken met de andere doelen uit onze visie, zoals actueel en eigentijds onderwijs.

Bekijk de website van het Pax Christi College
Scholenoverzicht

Werken en wonen in Nijmegen

Dan is leraar worden misschien wel iets voor jou! Daar kom je pas echt achter met Meet the Teacher en Kijkje in de klas. Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over Nijmegen als stad, omdat je misschien wilt verhuizen? Kijk dan hier! Into Nijmegen geeft je een goed beeld van onze stad en alles wat je hier kunt doen, zien en beleven. We zijn de oudste stad van Nederland, maar hebben de modernste vormen van onderwijs.

Neem contact op