Skip to main content

Dominicus College

Het Dominicus College is een kleinschalige school voor havo, atheneum en gymnasium in Nijmegen-West. Wij vinden het belangrijk om leerlingen regie te geven over hun eigen leerproces. In de onderbouw bieden we keuzemogelijkheden in de vorm van keuzeprojecten en maatwerkuren, in de bovenbouw bestaat een derde deel van de lesuren uit DC-uren.

Wij hechten veel waarde aan het creƫren van een veilige leeromgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Wij zijn trots op de fijne, tolerante sfeer op school. Op het Dominicus College is een speciale afdeling voor leerlingen met een fysieke beperking of chronische ziekte, De Monnikskap.

Bekijk de website van het Dominicus College
Scholenoverzicht

Werken en wonen in Nijmegen

Dan is leraar worden misschien wel iets voor jou! Daar kom je pas echt achter met Meet the Teacher en Kijkje in de klas. Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over Nijmegen als stad, omdat je misschien wilt verhuizen? Kijk dan hier! Into Nijmegen geeft je een goed beeld van onze stad en alles wat je hier kunt doen, zien en beleven. We zijn de oudste stad van Nederland, maar hebben de modernste vormen van onderwijs.

Neem contact op