Skip to main content

Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen (SSgN)

De Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen (SSgN) is een openbare scholengemeenschap voor vwo, havo en vmbo-t met 1301 leerlingen 153 medewerkers. Het is een actieve school die midden in de samenleving staat.

Ons betrokken personeel geeft vorm aan eigentijds onderwijs. De school staat bekend om zijn Jenaplan-aanpak, aandacht voor cultuur, topsport, internationalisering en kwaliteitszorg. Respect, kundig omgaan met verschillen en talentontwikkeling zijn sleutelbegrippen op onze school. Ons motto is Hoofd, Hand, Hart. Kernwaarden die wij heel belangrijk vinden zijn:
• Echt in CONTACT
• Verantwoordelijke voor KWALITEIT
• JEZELF kunnen zijn
• Uitgaan van GROEI
Het beste leer je onze school kennen door deel uit te maken van ons team. Mogelijk maken bijgaande filmpjes je nieuwsgierig en enthousiast om nader met onze school kennis te maken.

Bekijk de website van de Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen
Scholenoverzicht

Werken en wonen in Nijmegen

Dan is leraar worden misschien wel iets voor jou! Daar kom je pas echt achter met Meet the Teacher en Kijkje in de klas. Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over Nijmegen als stad, omdat je misschien wilt verhuizen? Kijk dan hier! Into Nijmegen geeft je een goed beeld van onze stad en alles wat je hier kunt doen, zien en beleven. We zijn de oudste stad van Nederland, maar hebben de modernste vormen van onderwijs.

Neem contact op